Концепція ресторану RIVERWOOD побудована на авторській кухні з натуральних та якiсних продуктів. Акцент зробили на м’ясні страви у виконанні талановитого шефа Вадима Шкляренка.
Їжа та напої
РЕСТОРАН
Соковиті стейки з мармурової яловичини у поєднанні з крафтовим пивом стали “візитівкою” ресторану. Для приготування стейків у RIVERWOOD використовують мармурове м’ясо з власної органічної ферми.


Стейкова зала
12.00-23.00
Темне дерево і мʼякі дивани, велика стилізована барна стійка, камін та неповторний краєвид за вікном. Саме тут наш фірмовий стейк з мармурової яловичини з крафтовим пивом з власної броварні смакує найкраще
Пастельна зала
12.00-23.00
Ніжні спокійні пастельні кольори та висока світла стеля, комфортні мʼякі дивани, крісла і панорамні вікна створюють неповторний легкий простір та піднесений урочистий настрій. Келих прохолодного ігристого та легкий салат або паста


Тераса
12.00-23.00
Тераса ресторану Riverwood створена для яскравих заходів сонця, романтичних побачень, веселих посиденьок з друзями або родинних зустрічей. Жива музика та шум фонтану супроводжують літні вечори наших гостей.