Зовсім новий гастрономічний досвід. Спеціально запрошена гостя – бренд-шеф культового ресторану BEEF у Києві – приготує та презентує кожну страву
Ксенія Амбер була шефом-куратором трьох благодійних вечерь Євробачення.
Працювала з мішленівськими шефами – Каримою Лопез (Gucci Osteria), Матео Баронетто (Del Cambio) , Даніель Морган (Robert Paris) та іншими
У своїх стравах вона використовує fine-dining техніки та дотримується принципу zero wast
29 червня, о 19:00 для наших гостей відбудеться справжня феєрія смаку у виконанні Ксенії Амбер:
Севіче з доради з кокосовим tiger’s milk
Карпаччо із сезонних томатів з соусом тоннато
Палені баклажани в соусі кім чі з йогуртовою заправкою та коцубуші
Рібай з картопляним pomme pave і соусом poivre
Маракуєве парфе з полуницею та молочними крихтами
А кожну страву ідеально доповнить келих вина:
Kivi cuvee Marlborough (сухе біле)
Cava rose (рожеве брют)
Pinotage (сухе червоне)
Malbec (сухе червоне)
Montecampo
Вартість участі: 2 000 гривень
Весь прибуток піде на потреби ЗСУ
Кількість місць обмежена!
Деталі та квитки за тел: 097 333 05 05